ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκλόνισε ο γιος του στην κηδεία: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ, ο Δημήτρης, με τον αποχαιρετιστήριο λόγο του στην κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου.
Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκλόνισε ο γιος του στην κηδεία: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ, ο Δημήτρης, με τον αποχαιρετιστήριο λόγο του στην κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου.

Με λόγο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) από δύο εκτελεστές έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, ενώ γυρνούσε από τη δουλειά του.

Ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, συγκλόνισε με τον λόγο του, στον οποίο μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε».

Μάλιστα, όταν βγήκε η σορός του δημοσιογράφου από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό»,  προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους ήταν στο σημείο.

Η κηδεία του δημοσιογράφου έγινε το μεσημέρι της Κυριακή 11 Απριλίου στον τόπο καταγωγής του, στο χωριό Καλλίφυτο, λίγο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας.

Σύμφωνα με το ergasia-press.gr, στην τελετή παραβρέθηκαν η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, αλλά και λίγοι συγγενείς και φίλοι, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Καλλίφυτος, ήταν το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκλόνισε ο γιος του στην κηδεία: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.