ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένοι οι δημοσιογράφοι του STAR – Το «αντίο» τους στον «αέρα» (vid)

Η δολοφονία του πολύπειρου δημοσιογράφου το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένοι οι δημοσιογράφοι του STAR – Το «αντίο» τους στον «αέρα» (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ: Η δολοφονία του πολύπειρου δημοσιογράφου το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δεχόμενος τα πυρά δύο αδίστακτων εκτελεστών (ο ένας οδηγούσε μηχανάκι, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε 17 φορές).

Λίγο νωρίτερα, βρισκόταν στον «αέρα» της εκπομπής «Aλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR και επιστρέφοντας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

Η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του καναλιού.

Η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος μετέδωσαν σοκαρισμένοι πως ο συνάδελφος και φίλος τους είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», ανέφερε η Κάτια Μακρή.

«Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί στο ρεπορτάζ 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε ο Βάιος Σύρρος.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ».

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένοι οι δημοσιογράφοι του STAR – Το «αντίο» τους στον «αέρα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.