ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ανατριχιαστική δήλωσή του (vid)

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης λίγο πριν από την Ανάσταση αισθάνθηκε δυσάρεστα και διακομίστηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο Τζάνειο. Τα νέα για τον ηθοποιό είναι ευχάριστα αφού όπως όλα δείχνουν έχουν αποφύγει τον κίνδυνο. Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με...
Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ανατριχιαστική δήλωσή του (vid)

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης λίγο πριν από την Ανάσταση αισθάνθηκε δυσάρεστα και διακομίστηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο Τζάνειο. Τα νέα για τον ηθοποιό είναι ευχάριστα αφού όπως όλα δείχνουν έχουν αποφύγει τον κίνδυνο.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και ότι έμεινε 15 μέρες καραντίνα στην Κύπρο (λόγω γυρισμάτων) και άλλες 15 μέρες όταν επέστρεψε στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν μπορεί να αντέξει άλλον θάνατο και θέλει να φύγει πρώτα εκείνος.

Αναλυτικά η συγκεκριμένη δήλωσή του:

«Είμαι 68 ετών. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Είναι οι άνθρωποί μου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει.

Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Παρτσαλάκης: Η ανατριχιαστική δήλωσή του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.