ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»

Ο Γιος του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτηση του στο διαδίκτυο γνωστοποίησε πως δεν θα πάρει μέρος στην δίκη που θα γίνει μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έγιναν για το μέρος ταφής του.
Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»

Ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη έκανε γνωστό πως δεν θα παραστεί στην δίκη που θα γίνει για τον τόπο ταφής του πατέρα του.

O Γιος του Μίκη Θεοδωράκη έκανε μία σημαντική αποκάλυψη. Με ανάρτηση του στο facebook, τόνισε πως θα σεβαστεί την τελευταία επιθυμία του πατέρα μου, όπως το έκανε και όταν βρισκόταν στην ζωή.

Να ταφεί εκεί που ήθελε. Έτσι ενώ αύριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών, θα αποφασιστεί σε ποιο μέρος θα ταφεί, δεν θα βρίσκεται ο ίδιος στην όλη διαδικασία. Όλα αυτά ενώ η ενδοοικογενειακή κόντρα για το όλο θέμα συνεχίζεται.

Χαρακτηριστικά έγραψε μεταξύ άλλων: «Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην Κρήτη. Δεν το μάθαμε χθες, ούτε χρειάστηκαν συμβολαιογράφοι, επιστολές και Πρωτοδικεία να μας το πουν. Την είχε εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο. Δημόσια. Ιδιωτικά. Προφορικά. Γραπτά.

Και έχει προσωπικά φροντίσει για την τελευταία λεπτομέρεια. Η αυριανή διαδικασία στο Πρωτοδικείο δεν με αφορά Δεν πρόκειται να παραστώ. Δεν αψήφισα τον πατέρα μου ζωντανό. Δεν θα το κάνω τώρα όταν όλη η Ελλάδα τον Τιμά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ρωσία τίμησε τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη στην Κόκκινη Πλατεία

Μίκης Θεοδωράκης: Η συγκινητική τελευταία φωτογραφία με την γυναίκα του (pic)

Ολυμπιακός: Η συζήτηση Μοντέστο, Μαρτίνς βγάζει μεταγραφή αμυντικού – Τι γίνεται με Σιόβα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιος Θεοδωράκη: «Θα σεβαστώ την τελευταία του επιθυμία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.