ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγάλισαν δίπλα στο μωρό της (vids+pics)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας.
Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγάλισαν δίπλα στο μωρό της (vids+pics)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας.

Μία οικογένεια στα Γλυκά Νερά βρέθηκε αντιμέτωπη με αδίστακτους ληστές που δεν δίστασαν να στραγγαλίσουν μια 20χρονη μητέρα την ώρα που το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της βρισκόταν επίσης στο σπίτι.

Στην οικία της οικογένειας βρισκόταν και ο σύζυγος τον οποίο οι δράστες είχαν δεμένο. Στα πρώτα του λόγια ο σύζυγος της 20χρονης, επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για ληστεία.

Οπως αναφέρουν τηλεοπτικά κανάλια η άτυχη Καρολίνα βρέθηκε στη σοφίτα της μονοκατοικίας στραγγαλισμένη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από ένα παράθυρο στο πίσω μέρος. Έδεσαν τον 32χρονο σύζυγο της Καρολίνας σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν παντού μέσα στην οικία για χρήματα.

Προτού αφαιρέσουν την 20χρονη την βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είναι τα χρήματα. Το γεγονός ότι στο σπίτι υπήρχε ένα βρέφος μόλις 11 μηνών, το οποίο έκλαιγε ασταμάτητα, καθώς ξύπνησε από τον θόρυβο και τις φωνές άφησε τους δράστες παγερά αδιάφορους

Οπως μετέδωσε το OPEN, οι ληστές έδεσαν τον σύζυγο και σκότωσαν τη γυναίκα επειδή αντιστάθηκε. Μάλιστα, επειδή γάβγιζε ο σκύλος της οικογένειας, τον σκότωσαν και αυτόν κρεμώντας τον και τον κρέμασαν, γεγονός που καταδεικνύει την συνολική κτηνωδία που υπέστη η οικογένεια στα Γλυκά Νερά.

Παρακάτω φωτογραφίες της Καρολίνας και του πιλότου συζύγου της τις οποίες παραθέτει ο enikos.gr

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας. Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) στα Γλυκά Νερά σε σπίτι οικογένειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγάλισαν δίπλα στο μωρό της (vids+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.