ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας για την δολοφονία της Καρολάιν

Στα Γλυκά Νερά η αστυνομία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να βρει τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.
Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας για την δολοφονία της Καρολάιν

Στα Γλυκά Νερά η αστυνομία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να βρει τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Ο σύζυγος της Καρολάιν είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, της γυναίκας του.

Ενώ στην Αλόννησο, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της Καρολάιν την αποχαιρετούσαν για τελευταία φορά.

Η αστυνομία την ίδια ώρα, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους δράστες, που μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και εκτός από να τους κλέψουν, δολοφόνησαν και την 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της.

Η λίστα με τους υπόπτους που είχαν από την αρχή και είχε αρκετά άτομα, όλο και μικραίνει. Οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., έχουν καταλήξει που θα στρέψουν όλο το βάρος των ερευνών τους.

Από τις 300 υποθέσεις που είχαν αρχικά στο στόχαστρο, πλέον έχουν καταλήξει σε 12. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα, όπως και στην περίπτωση του σπιτιού στα Γλυκά Νερά.

Οι δράστες πέρα από την Καρολάιν, σκότωσαν και κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας. Από τα 30 αυτά άτομα, θα εξεταστεί ποιοι δεν βρίσκονται πλέον στις φυλακές. Στην συνέχεια θα ψάξουν που βρίσκονταν την ώρα που έγινε το έγκλημα.

Στις χθεσινές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, βγήκε το συμπέρασμα πως τα τρία άτομα που συμμετείχαν στο έγκλημα, πήγαν πεζά ως σπίτι. Ενώ άφησαν το όχημα τους, πολύ μακριά από αυτό.

Μάλιστα για να μην κινήσουν τις υποψίες των κατοίκων της περιοχής, με το να δουν ένα άγνωστο όχημα, το άφησαν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Στην συνέχεια κινήθηκαν μέσα από χωράφια και οικόπεδα για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αφού διέπραξαν το έγκλημα και πάλι γύρισαν με τα πόδια στο αμάξι τους και αποχώρησαν προς το δυτικό μέρος της Αττικής. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάληξη της υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο και αποσβολωμένοι έμειναν στην Βρετανία.

Γιακουμάκης: Υπέρογκο ποσό αξιώνει η Φένλο για τη μεταγραφή του!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τον χώρισε… για την Eurovision!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας για την δολοφονία της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.