Τρελάθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1, μιλώντας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την περίπτωση του 33χρονου πιλότου.

Ακόμα μία μέρα που όλη η Ελλάδα προσπαθεί να συνέλθει από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ο 33χρονος πιλότος αφαίρεσε τη ζωή από την 20χρονη Καρολάιν.

Το Πρωϊνό του ΑΝΤ1 λοιπόν, σχολίασε όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και έφτασε στη φωτογραφία που έχει τοποθετηθεί στο μνήμα της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της όπως έχει γραφτεί σκέφτεται να αλλάξει τη φωτογραφία αυτή, αφού είναι από το γάμο της, με τον άνθρωπο που έμελλε τελικά να τη σκοτώσει.

Την επιλογή αυτής της φωτογραφίες φαίνεται ότι είχε κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κάτι που μάλιστα έφτασε σε σημείο να κάνει έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα.

Τόνισε λοιπόν, ότι ο δολοφόνος έχω κάνει όσα έχει κάνει και κρύβοντας τις πράξεις του, επέλεξε εικόνα από το γάμο τους, στην οποία θα ήταν και πάλι… πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε ότι φαίνεται πώς ο δολοφόνος «ηδονίζεται που είναι στο προσκήνιο», με τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: Όλα τα σενάρια πρόκρισης!

ΑΣΕΑΔ: Απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για το καλάθι της Ριντ

Φρεγάτες: Είχε διαλυθεί το πλοίο ενδιάμεσης λύσης που δίνουν οι Γάλλοι