ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Εξομολόγηση – Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι

Μία νέα εξομολόγηση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, από έναν άνθρωπο που γνώριζε το ζευγάρι και είχε μία εικόνα για τη σχέση του.
Γλυκά Νερά: Εξομολόγηση – Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι

Μία νέα εξομολόγηση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, από έναν άνθρωπο που γνώριζε το ζευγάρι και είχε μία εικόνα για τη σχέση του.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει σοκάρει όλο την Ελλάδα, εκεί που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του, Καρολάιν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την ομολογία του δράστη, που έχει οδηγηθεί στις φυλακές, μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Για το έγκλημα αυτό, μίλησε και η διατροφολόγος της αδικοχαμένης κοπέλας, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την τροπή που πήραν τα πράγματα.

«Την Καρολάιν τη γνωρίζω από το 2018, όταν και πρωτοήρθε από την Αλόννησο. Μετά τη γέννα του παιδιού της, ξεκίνησε και πάλι να έρχεται στο γραφείο για να την παρακολουθήσω.

Ποτέ δεν μου είχε πει κάτι για τα προσωπικά της. Ωστόσο, κάτι που μου είχε μείνει είναι πως πάντα ερχόταν με τον σύζυγό της και το μωράκι της. Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι» είπ στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και τη Real News.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Μπολόνια; Άκυρο για Σβιντέρσκι!

MasterChef: Tι θα κάνει στο Star η Μαργαρίτα

«Ξετρελαμένος» με την Ελλάδα ο Μάτζικ Τζόνσον! Μετά την Κέρκυρα επισκέφθηκε την Ιθάκη (pics-vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Εξομολόγηση – Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.