Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανατριχιαστική κατάθεση του πιλότου, ο οποίος είναι σε θέση να αναγνωρίσει έναν από τους τρεις δράστες του φονικού.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχίλα προκαλεί η κατάθεση του τραγικού πατέρα και συζύγου.

Όπως είπε ο 32χρονος, η Καρολάιν και εκείνος κοιμήθηκαν στις 01:30 και ξύπνησε όταν άκουσε να τρίζει το πόμολο της πόρτας.

Τότε, άνοιξε τα μάτια του και είδε τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων έστρεψε το πιστόλι προς το μέρος του.

Ο πιλότος του είπε αμέσως πως υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά στο σαλόνι και τον παρακάλεσε να μην πειράξουν την οικογένειά του.

Τότε, ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα του, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή, και μόλις ο ίδιος πήγε να αντιδράσει, του κόλλησαν το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς τον στη συνέχεια στο πάτωμα.

Εκείνος ήταν σφιχτά δεμένος και δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ήξερα αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Έκανε λόγο για έναν άνδρα που ακινητοποίησε τη σύζυγό του, ενώ κατάφερε να δει και το πρόσωπό του καθώς κατέβηκε το κάλυμμα που φορούσε, όταν πήγε να δέσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι τους.

Τα χαρακτηριστικά ήταν τα εξής: Σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, αξύριστος και ανοιχτόχρωμος (όχι όσο ο ίδιος ο 32χρονος που είναι ξανθός) και άνω των 35 ετών.

Ακόμη, υποστήριξε πως ήταν περίπου 1.70μ. και «ψωμωμένος», δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες.

Μάλιστα, αναγνώρισε πως οι δολοφόνοι μιλούσαν καλά ελληνικά αλλά χρησιμοποίησαν και φράσεις σε αλβανικά ή βουλγάρικα.

Επεσήμανε πως όταν σηκώθηκε, είδε μπρούμυτα στο κρεβάτι, δεμένη τη σύζυγό του με γυρισμένη την πλάτη και την κόρη του πάνω, ξύπνια, χωρίς να κλαίει.

Ο ίδιος την πήρε αγκαλιά και όταν ήρθε ένας αστυνομικός, του είπε πως η σύζυγός του έχει «φύγει» και κατέβηκε κάτω με την κόρη του σοκαρισμένος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Masterchef: Ο Τελικός που ακυρώθηκε, νικητές και οι δυο φιναλίστ