Έγκλημα Γλυκά Νερά: Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν. 

Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας βρίσκεται έρευνα σχετικά με την Ελένη Μυλωνοπούλου.  Την «ψυχολόγο» της 20χρονης Καρολάϊν η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της με άγριο τρόπο δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με το newsit, η γυναίκα εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής (πήγε με ταξί το οποίο όμως συνόδευε όχημα της ΕΛ.ΑΣ, στη ΓΑΔΑ), στα πλαίσια προκαταρκτικής σχετικά με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της. Συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές, ερευνούν για το εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου το αδίκημα της απάτης κατ΄ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ότι η κ. Μυλωνοπούλου δεν κατέχει πτυχίο ΑΕΙ στο τομέα της Ψυχολογίας. Την έρευνα ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η ίδια στην κατάθεσή της, φέρεται να είπε  πως εργάζεται σε κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικής και συμβουλευτικής προσέγγισης, ενώ είχε και άδεια από το Επιμελητήριο.

Ίδιες «πηγές» ανέφεραν πως με το ζευγάρι είχε επαφές μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και διέκοψαν, ενώ επαφή απέκτησε και πάλι με τον πιλότο μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου, καθώς του είχε στείλει συλλυπητήρια επιστολή.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚαρισμένος Αμερικανός στρατηγός με όσα είδε από τους Έλληνες – Πρώτη φορά τα βλέπω αυτά

Survivor: Αποκάλυψη βόμβα του Ντάφυ για την «δωροδοκία» (vid)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν