ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Η μυστηριώδης μαύρη BMW τελικά έχει σχέση με την υπόθεση;

Ερωτηματικά δημιουργεί η μυστηριώδης BMW και η σύνδεση της με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: Η μυστηριώδης μαύρη BMW τελικά έχει σχέση με την υπόθεση;

Ερωτηματικά δημιουργεί η μυστηριώδης BMW και η σύνδεση της με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Οι εξελίξεις γύρω από τον τρόπο με τον όποιο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, είναι ραγδαίες με τα σενάρια να μιλούν ακόμη και για υπνωτισμό πριν από το έγκλημα.

Τη στιγμή που το κουβάρι γύρω από την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά ξετυλίγεται, ερωτήματα συνεχίζουν να παραμένουν στο προσκήνιο αναφορικά με την σύνδεση ή όχι της μυστηριώδης μαύρης BMW με την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της εκπομπής Φως στο Τούνελ και αμέσως μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλλειμα οι τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα είδαν την Αγγλική Νικολούλη σε έντρομη σχεδόν κατάσταση να ακούει στο τηλέφωνο μια, όπως φάνηκε, πάρα πολύ σοβαρή μαρτυρία.

Από τις ερωτήσεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη ήταν προφανές ότι ο μάρτυρας έδινε πληροφορίες που συνδέουν πολλά κομμάτια του παζλ, όπως αυτό της BMW.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, ο συνεργάτης έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη ένα χαρτί που είχε σημειώσει μια μαρτυρία που έλαβε από το τηλέφωνο. Μάλιστα είπε στην παρουσιάστρια πως φαίνεται να σχετίζεται με το τηλεφώνημα που εκείνη δέχτηκε.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν αποκάλυψε τίποτα στην αέρα, η κάμερα όμως είχε άλλα σχέδια.

Για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε η πίσω σελίδα του σημειώματος με τη μαρτυρία, η οποία όμως ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι οι μαρτυρίες μιλάνε για παρασκήνιο το οποίο θα σοκάρει όταν και αν αποκαλυφθεί ολόκληρη η ιστορία.

Το χαρτί έγραφε: «Εικάζει μήπως τον απείλησε η Καρολάιν για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή για τις δουλειές του;».

Αυτό λοιπόν που μένει να αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες από τις αρχές είναι τι είναι αυτό που θα μπορούσε να ξέρει η Καρολάιν και για ποιες δουλειές μίλησε ο μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Υπόθεση βόμβα! Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης για να την πνίξει;

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Καγκάβα: «Φαίνεται ότι επιστρέφει στην Ιαπωνία»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Η μυστηριώδης μαύρη BMW τελικά έχει σχέση με την υπόθεση;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.