ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Υπόθεση βόμβα! Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης για να την πνίξει;

Η υπόθεση στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να διερευνάται και ακόμα υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά αναφορικά με το έγκλημα.
Γλυκά Νερά: Υπόθεση βόμβα! Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης για να την πνίξει;

Η υπόθεση στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να διερευνάται και ακόμα υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά αναφορικά με το έγκλημα.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί πλήρως, με τις αρχές να δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Μία ακόμα «βόμβα» έρχεται να ρίξει τώρα ο Πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» στο Open αφήνοντας σημαντικά ερωτηματικά αναφορικά με το χρονικό της δολοφονίας και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχεδιάσει να δολοφονήσει την Καρολάιν.

Ο κ. Λέων εφιστά την προσοχή, λέγοντας πως θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις, αφού ακόμα υπάρχουν ισχυρά ερωτηματικά. Τόνισε μεταξύ άλλων, πως θα πρέπει να διαπιστωθεί αν ο δολοφόνος είχε χορηγήσει φάρμακα στην σύζυγό του λίγο πριν αυτή κοιμηθεί.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ ουσίαν ιατροδικαστικά δεν ήταν μία δύσκολη υπόθεση γιατί ήταν ένας κλασικός ασφυκτικός θάνατος με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Αυτό που έκανε σύνθετο το έγκλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100%. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για παράδειγμα να δει το φως της δημοσιότητας η τοξικολογική εξέταση. Λάμβανε ή όχι κάποια φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο πριν τον θάνατο ή όχι; Αυτό πρέπει να απαντηθεί για να δούμε αν οι αντιστάσεις είχαν αρθεί με κάποιο διαφορετικό τρόπο από ότι μόνο με την βία», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Να δούμε την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση για να γνωρίζουμε τι βλάβες είχε η κοπέλα κι αν είχε κάτι πάνω στο σώμα της. Το κάθε εύρημα ή εκδορά αν ταιριάζει με την εκδοχή του δράστη, που δεν πρέπει να λέει ακόμα όλη την αλήθεια ή κι αν την λέει, με τόσα ψέματα όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις! Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Απίστευτο! Η μητέρα της Καρολάιν τους βοηθούσε με χρήματα κάθε μήνα

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Υπόθεση βόμβα! Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης για να την πνίξει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.