ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Είχε βρει σπίτι η Καρολάιν στο κέντρο της Αθήνας

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης!
Γλυκά Νερά: Είχε βρει σπίτι η Καρολάιν στο κέντρο της Αθήνας

Γλυκά Νερά: Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης!

Γλυκά Νερά: Οι εξελίξεις γύρω από το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ραγδαίες, καθώς μετά την αποκάλυψη πως η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο από τον δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έκανε τη νέα ανατριχιαστική αποκάλυψη: «Το φέρετρο της Κάρολαϊν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε».

Άλλη μια αποκάλυψη που έρχεται στο φως είναι πως η άτυχη 20χρονη κοπέλα είχε βρει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μετακομίσει και να αφήσει τον σύζυγό της. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της συμβούλου του ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το σπίτι γι’ αυτό το λόγο έψαχνε να νοικιάσει κοντά στη σχολή μαγειρικής που ήθελε να φοιτήσει, στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό το είχε πει στην κ. Μυλωνοπούλου, καθώς και το ότι τον φοβάται. Τώρα η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου υποθέτει πως το μήνυμα που είχε λάβει από την 20χρονη για να διακόψουν τις συνεδρίες, το είχε στείλει ο πιλότος.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Υπόθεση βόμβα! Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης για να την πνίξει;

Survivor spoiler αποχώρηση 27/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Καγκάβα: «Φαίνεται ότι επιστρέφει στην Ιαπωνία»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Είχε βρει σπίτι η Καρολάιν στο κέντρο της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.