Γλυκά Νερά: Φρικιαστικό έγκλημα που δεν τον χωράει ο νους, σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά. Βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στην αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης μητέρας. μπροστά στο 11 μηνών μωρό της μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης (11/5) σε σπίτι οικογένειας. Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της, ενώ σοκαρισμένος ο σύζυγος που ήταν δεμένος.

Ανακοίνωση σχετικά με προκήρυξη χρηματικής αμοιβής, εξέδωσε το απόγευμα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δίνεται αμοιβή 300.000€ για στοιχεία και πληροφορίες.

Τα Βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ είναι συγκλονισμένα. «Δολοφονία μίας νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της σοκάρει την Ελλάδα», αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.

Με το έγκλημα ασχολήθηκε και η Daily Mail. «Διαρρήκτες βασάνισαν και δολοφόνησαν 20χρονη Βρετανίδα γυναίκα μπροστά στην 11 μηνών κόρη της και έδεσαν τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην Ελλάδα» αναφέρει σχετικά ο τίτλος.
Στον τίτλο της η Mirror αναφέρει: «20χρονη Βρετανίδα μητέρα δολοφονήθηκε μπροστά στο μωρό της όταν κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι της». Οι «The Times» επίσης ασχολήθηκαν με το έγκλημα. «Δολοφονία στην Ελλάδα. 20χρονη στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από κλέφτες μπροστά στο μωρό της», αναφέρει ο τίτλος.
Ο ξένος Τύπος «ξεδιπλώνει» το σοκ, σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα. Οι λεπτομέρειες που έρχονται  στο φως της δημοσιότητες συγκλονίζουν και είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές από νοήμονα νου. Κι αυτό καθώς οι αλλοδαποί (μιλούσαν σπαστά ελληνικά) εξάντλησαν όλη την  αγριότητά τους στραγγαλίζοντας την 20χρονη γυναίκα δίπλα στο μωρό της.Σαν να μην έφτανε αυτό οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν τόσο απάνθρωποι και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρό! Κι αυτό προκειμένου να εκβιάσουν τη μητέρα ώστε να τους αποκαλύψει που ακριβώς βρίσκονται  τα χρήματα του ζευγαριού!

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας που παραμένει φυσικά σοκαρισμένος μίλησε στην αστυνομία. «Δεν ξέρω ποσά άτομα ήταν, εμένα με έδεσαν. Ήταν τουλάχιστον τρεις», φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων.