ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες κατέθεσαν για το παρελθόν του δολοφόνου!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να εξετάσουν γυναίκες από το παρελθόν του δολοφόνου.
Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες κατέθεσαν για το παρελθόν του δολοφόνου!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να εξετάσουν γυναίκες από το παρελθόν του δολοφόνου.

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχει συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με νέες πληροφορίες να έρχονται συνέχεια στο… φως.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι οι αρχές έχουν αρχίσει και εξετάζουν ανθρώπους από το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν.

Όπως αναφέρει η Realnews, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες.

Με τις γυναίκες αυτές φαίνεται ότι είχε αρκετά στενή επαφή στο παρελθόν και έτσι κλήθηκαν για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ρωτήθηκαν με τις οποίες o καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της μητέρας του παιδιού του φέρεται να είχε στενή σχέση κατ’ το παρελθόν.

Οι γυναίκες αυτές κλήθηκαν προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν εάν αυτές οι επαφές, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 33χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφή μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, από το κινητό τηλέφωνό του προκύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την σπείρα που εξέδιδε νεαρά κορίτσια

Παρί Σεν Ζερμέν: «Δίνει Ικάρντι στην Γιουβέντους για να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Σωκράτης Γκιόλιας: Έντεκα χρόνια μετά, αναζητείται δικαίωση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Τρεις γυναίκες κατέθεσαν για το παρελθόν του δολοφόνου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.