ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Καταγγελία Ζαραλίκου πριν λίγες μέρες για το ίδιο δρομολόγιο!

Η Hellenic Train έχει άσχημο παρελθόν και όλα σιγά-σιγά βγαίνουν στη φόρα.
Hellenic Train: Καταγγελία Ζαραλίκου πριν λίγες μέρες για το ίδιο δρομολόγιο!

Καταγγελία για τη Hellenic Train είχε κάνει πριν από λίγες μέρες ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, μέσω της ιντερνετικής εκπομπής που κάνει.

Το συγκλονιστικό είναι ότι μιλούσε για το ίδιο δρομολόγιο, στο οποίο συνέβη η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, που έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, μας δίνεται μία ξεκάθαρη εικόνα για την… υπευθυνότητα της εταιρία, αφού αποκαλύπτει ότι ο προϊστάμενος έλεγε χωρίς καμία ανακοίνωση, ότι δε γνωρίζει κανείς αν θα ξεκινήσει το τρένο πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα μετά από λίγο, πάλι χωρίς καμία επίσημη τοποθέτηση, άρχισε να τους στέλνει σπίτια τους, αφού το τρένο δε θα ξεκινούσε.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βρισκόταν εκεί και τα έζησε από κοντά και ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις από την εταιρία, η οποία ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Πλέον βλέπουμε και με όλες τις ελλείψεις που υπάρχουν ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως ευθύνη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, μέσα στο τρένο ακούστηκε η ατάκα από τους υπεύθυνους «πάμε και όπου βγει», λίγο πριν τα δύο τρένα συγκρουστούν.

Δείτε τα όσα είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος για τη Hellenic Train:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Hellenic Train: Καταγγελία Ζαραλίκου πριν λίγες μέρες για το ίδιο δρομολόγιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.