ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ή δεν ξέρουν ή μας κοροϊδεύουν ή είναι επικίνδυνοι: Είχαν κανονίσει φιέστα στο κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια και γι αυτό έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη

Φιέστα ετοίμαζαν στο κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής που δεν λειτουργεί.
Ή δεν ξέρουν ή μας κοροϊδεύουν ή είναι επικίνδυνοι: Είχαν κανονίσει φιέστα στο κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια και γι αυτό έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη

Δυστύχημα στα Τέμπη: Σοκαρισμένη είναι όλη η Ελλάδα μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους να έχουν φτάσει τους 38.

Η μετωπική σύγκρουση δύο τρένων είχε ως αποτέλεσμα αρκετούς νεκρούς, αλλά και πολλούς τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων σοβαρά.

Την ώρα που όλοι ψάχνουν το ποιος φταίει, οι εργαζόμενοι ήδη είχαν προειδοποιήσει για την κατάσταση και το τι έρχεται.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής έβαλε τα κλάματα από το σημείο του δυστυχήματος, όμως δεν παραιτείται.

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως όπως έγινε γνωστό ετοίμαζαν… φιέστα στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί σήμερα (1/3) τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας πάντως σε ανάρτηση που έκανε χθες (28/2) το βράδυ, δημοσίευσε σχετική φωτογραφία από τις… ετοιμασίες και αναρωτήθηκε που ακριβώς λειτουργεί αυτό το κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής. «Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό , οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πραγματικά τραγικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ή δεν ξέρουν ή μας κοροϊδεύουν ή είναι επικίνδυνοι: Είχαν κανονίσει φιέστα στο κέντρο ελέγχου της σιδηροδρομικής γραμμής που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια και γι αυτό έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.