ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δήλωση που έκανε ο Άκης Σκέρτσος για τους αστυνομικούς δείχνει πως δεν υπάρχει επικοινωνιακός μηχανισμός

Στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα, ακούγονται απίθανα «μαργαριτάρια». Όπως αυτό που είπε ο Άκης Σκέρτσος για τους αστυνομικούς.
Η δήλωση που έκανε ο Άκης Σκέρτσος για τους αστυνομικούς δείχνει πως δεν υπάρχει επικοινωνιακός μηχανισμός

Συνεχή είναι τα επικοινωνιακά ατοπήματα. Ο Άκης Σκέρτσος υπέπεσε σε ένα ακόμα μιλώντας στο Live News του MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει πως οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό».

Τις προάλλες η κ, Γκίγκα είπε πως οι εμβολιασμένοι κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν πιο εύκολα. Χάος. Επικοινωνιακό κενό. Λεκτική δυσμένεια. Σε παρόμοια ανορθογραφίες έχουν υποπέσει από τότε που ξεκίνησε ο κορονοϊός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Λογικό κι επόμενο ήταν να «πατήσει» την μπανανόφλουδα και ο Άκης Σκέρτσος που μοιάζει και πιο… ευάερος στο μυαλό είναι η αλήθεια.

Άκης Σκέρτσος: Στο 10′.50”του παρακάτω βίντεο το «μαργαριτάρι» του Υπουργού Επικρατείας

Ο Πρωθυπουργός άλλωστε με το χειρότερο διάγγελμα της θητείας του έδειξε πως το επικοινωνιακό παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού από την Κυβέρνηση. Αντί να περιτυλίξει με φράσεις προστασίας τα μέτρα για τους εμβολιασμένος, επέλεξε εκ νέου εκβιαστικούς χαρακτηρισμούς. Αντί να ενισχύσει την πειθώ στους εμβολιασμένους να πάνε για 3η δόση, έπιασε ξανά την ορολογία της τρομοκρατίας.

Ο Άκης Σκέρτσος με τη σειρά του έδωσε το δικαίωμα να φανεί μωρός και φλύαρος, μιλώντας για μελέτες ανάμεσα στους εργαζόμενους της αστυνομίας. Ασφαλώς και γνωρίζει πως ο Covid-19 μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Απλώς δεν είχε άλλο επικοινωνιακό τεκμήριο να δικαιολογήσει την προστασία του «χαρτοφυλακίου» του και της πελατείας του κόμματός του. Το πολιτικό κόστος εξάλλου είναι το κύριο μέλημα όλων όσων εκπροσωπούν την πολιτεία τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Για μελέτες που δείχνουν πως τα σούπερ μάρκετ δεν αποτελούν εστίες μετάδοσης άκουγαν και όσοι έβλεπαν τα καταστήματά τους κλειστά στο λιανεμπόριο σε περιόδους lockdown, φτηνές δικαιολογίες και οι εργαζόμενοι στην εστίαση και πάει λέγοντας. Μισές αλήθειες, συγκεκριμένη οπτική γωνία, δημιουργική ασάφεια με στατιστικά που δεν έχουν αποδεικνύουν τίποτε συγκεκριμένο. Ας μην το κουράζουμε. Το (επικοινωνιακό) παιχνίδι είναι χαμένο. Υπουργός Επικρατείας θα μου πείτε… Καμία έκπληξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η δήλωση που έκανε ο Άκης Σκέρτσος για τους αστυνομικούς δείχνει πως δεν υπάρχει επικοινωνιακός μηχανισμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…