ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση ΚΑΙ για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε την τρίτη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη σε χαρτοπαικτική λέσχη.
Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση ΚΑΙ για τον Θέμη Αδαμαντίδη

Έλενα Ακρίτα: Με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε την τρίτη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη σε χαρτοπαικτική λέσχη.

Η Έλενα Ακρίτα τάχθηκε με το μέρος του διάσημου λαϊκού βάρδου, ο οποίος εντοπίστηκε να παίζει «φρουτάκια», μαζί με περίπου άλλα 50 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο παράνομης λέσχης στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του.

Εγώ θα τραγουδώ και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ. Ευχαριστώ και πάλι», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στο κεντρικό δελτίο του ALPHA.

Η Έλενα Ακρίτα, από την πλευρά της, έγραψε στο Facebook: «Ο κόσμος χάνεται, τον Θέμη Αδαμαντίδη κυνηγάνε. Που στην τελική ούτε τα έκλεψε ούτε τα πήρε μίζα. Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο κι αν είστε μάγκες πιάστε τον Χρήστο Παππά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αφοπλιστικές δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψη του σε λέσχη

Masterchef Τελικός: Σφοδρές αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις για τον Διονύση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση ΚΑΙ για τον Θέμη Αδαμαντίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.