ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αφοπλιστικές δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψη του σε λέσχη

O γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μίλησε για την τρίτη σύλληψη του, χαρτοπαιχτική λέσχη σε λίγους μήνες.
Θέμης Αδαμαντίδης: Αφοπλιστικές δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψη του σε λέσχη

O γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μίλησε για την τρίτη σύλληψη του, χαρτοπαιχτική λέσχη σε λίγους μήνες.

O Θέμης Αδαμαντίδης τραγούδησε στο κατάμεστο «Bella Vita Night Club». Από τότε συνολικά έχει συλληφθεί τρεις φορές, από την ΕΛ.ΑΣ, μέσα σε λίγους μήνες, επειδή τραγουδούσε, σε χαρτοπαιχτικές λέσχες.

Για τα γεγονότα αυτά ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha. Μεταξύ άλλων τόνισε πως θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό, ενώ εκεί που πάει, το κάνει διακριτικά και προσπαθεί να μην προκαλεί.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε: «Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό. O κόσμος έχει απορίες για την πανδημία, τις καραντίνες την ανεργία και την απραξία του.

Εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω, γιατί το αγαπάω. Εκεί που πάω προσπαθώ, να είμαι διακριτικός και να μην προκαλώ».

Ενώ συνέχισε: «Δεν είμαι ούτε Υφυπουργός, ούτε όμως δάσκαλος του κατηχητικού. Πάω εκεί που θέλω, όχι εκεί που διαφημίζουν. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον.

Αυτή την φορά ο Θέμης Αδαμαντίδης εντοπίστηκε, μαζί με άλλα 50 άτομα να παίζει «φρουτάκια», σε ειδικό χώρο, σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Όλοι μαζί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το επόμενο Σάββατο επιστρέφει η μουσική στην εστίαση;

Ολυμπιακός: Δεν έχουν βάση οι φήμες για Σα και Σεμέδο στη Ρόμα!

Survivor trailer 9/6: Χαμός στην παραλία – Στο περιθώριο Μαριαλένα και Σάκης (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέμης Αδαμαντίδης: Αφοπλιστικές δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψη του σε λέσχη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.