ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας και του Άλεξ.
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου

Υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο κι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Η σχετική τελετή ορκωμοσίας έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν γινόταν από τη διαδικασία να λείπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο πρωταθλητής του NBA αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν γινόταν να μην παραστεί σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένειά του.

Κατά την έξοδό του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και στις κάμερες δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Πάντα νιώθαμε Έλληνες και τώρα είμαστε με τη βούλα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαγγέλης Λιόλιος: «Μην πυροβολείτε το μπάσκετ, όλους πρέπει να μας ενώσει»

Δίπλα στη λέξη «δάσκαλος» μπαίνει η φωτογραφία του Ντούσαν Ίβκοβιτς (Vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η οικογένεια Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ