ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σπαρακτική ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία

Για τον χαμό της 7χρονης ανιψιάς της.
Η σπαρακτική ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία

Μία ημέρα πριν, με ανάρτησή της για τη μικρή Αναστασία, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε εκφράσει την ευχή για ένα θαύμα. Το οποίο τελικά δυστυχώς δεν ήρθε…

Σε ηλικία μόλις 7 ετών η μικρή Αναστασία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου, με ανάρτησή της εξέφρασε τη θλίψη της για τον όσο άδικο χαμό της ανιψιάς της.

Λίγο νωρίτερα τη θλιβερή είδηση είχε δώσει η μητέρα της μικρής Αναστασίας και αδελφή της πρώην αθλήτριας Ξένια Πρεζεράκου με ένα καθηλωτικό, πολύ συναισθηματικό μήνυμα στο Facebook.

Αναλόγως συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που έκανε η Έρρρικα Πρεζεράκου στη σελίδα της στο Instagram.

«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία ,
από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μήπως και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά την ώρα που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου..», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Παραλίγο να απολυθεί πασίγνωστος ηθοποιός μετά απο spoiler – Ποιός είναι

Παβόν: Θέλει Ευρώπη, έκανε κίνηση ο Ολυμπιακός (vids)\

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών» και τα δημοσιεύματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η σπαρακτική ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.