ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε απο τη ζωή η μικρή Αναστασία μετά από σκληρή μάχη – Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της

Θλίψη για την Έρρικα Πρεζεράκου καθώς η ανιψιά της η μικρή Αναστασία «έφυγε» τελικά σε ηλικία μόλις επτά ετών.
Έφυγε απο τη ζωή η μικρή Αναστασία μετά από σκληρή μάχη – Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της

Θλίψη για την Έρρικα Πρεζεράκου και την οικογένειά της καθώς η ανιψιά της η μικρή Αναστασία «έφυγε» τελικά σε ηλικία μόλις επτά ετών, μια ιστορία που άγγιξε όλη τη χώρα.

Δυστυχώς η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου δεν τα κατάφερε απέναντι στη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και είχε συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα. «Έφυγε» σε ηλικία μόλις επτά ετών… Η ανάρτηση που έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μικρής Αναστασίας και αδελφή της Έρρικας Πρεζεράκου με ένα μήνυμα που ανάρτησες στο Facebook πολύ συγκινητικό και συναισθηματικό  στο facebook.

Η 7χρονη Αναστασία έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.

Παρακάτω το μήνυμα της μητέρας της

«Έφυγε την ημέρα της επετείου μας
Όπως αναφέρει έφυγε από τη ζωή την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..», ανέφερε στο μήνυμα της η μητέρα της Αναστασίας.

Η ανάρτηση της Έρρικας μία ημέρα πριν

Μία μέρα πριν η μικρή Αναστασία φύγει από τη ζωή η Έρρικα Πρεζεράκου είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση, προσευχόμενη στον Θεό για ένα θαύμα… Δυστυχώς το θαύμα αυτό δεν πραγματοποιήθηκε.

«Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς», είχε γράψει ως λεζάντα βάζοντας μια εικόνα με θάλασσα και ήλιο.

Δείτε παρακάτω

Θλίψη για την Έρρικα Πρεζεράκου και την οικογένειά της καθώς η ανιψιά της η μικρή Αναστασία «έφυγε» τελικά σε ηλικία μόλις επτά ετών, μια ιστορία που άγγιξε όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης απαντά για το «εμπόριο ναρκωτικών»

Άρης: Ενσωματώθηκε ο Ντένις, εν αναμονή νέων μεταγραφών ο «Θεός του πολέμου

Survivor: Τρελός χορός της Καρολίνας με τον πρώην της Ταραμπάνκο – Τι συμβαίνει;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έφυγε απο τη ζωή η μικρή Αναστασία μετά από σκληρή μάχη – Η συγκλονιστική ανάρτηση της μητέρας της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.