Οι έρευνες για τη δολοφονία του Καραϊβάζ συνεχίζονται με τα στοιχεία να δείχνουν πως οι δράστες έχουν σκοτώσει ξανά.

Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του.

Οι αστυνομία εξετάζει διάφορες παρόμοιες υποθέσεις όπου στο παρελθόν οι εκτελεστές έχουν δράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Φυσικά, οι αρμόδιοι δεν θέλουν να μείνουν μόνο σε αυτούς που εκτέλεσαν τον αστυνομικό ρεπόρτερ, αλλά και στο ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί σημαντικά στοιχεία τόσο μέσα από τις φυλακές, όσο και τα προσωπικά αντικείμενα που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Οι άνθρωποι που εξετάζουν την υπόθεση έχουν στο επίκεντρο τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020, ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018.

Όλα τα θύματα στις υποθέσεις αυτές έφεραν πάνω τραύματα από πολλές σφαίρες. Όπως ακριβώς και ο Γιώργος Καραϊβάζ τον οποίο οι εκτελεστές του πυροβόλησαν πάνω από δέκα φορές στο κεφάλι και στο σώμα.

Οι αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο ίδιος άνθρωπος που έδωσε εντολή για τις τέσσερις αυτές δολοφονίες να είναι εκείνος που ήθελε νεκρό τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου σόκαρε την κοινή γνώμη. Με μηνύματά τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισαν ότι η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου θα διαλευκανθεί.

Κώστας Βαξεβάνης: Με πόσα λεφτά θα δολοφονήσουν την δημοσιογραφία;

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο δείχνει τη διαφυγή των δραστών – Διακρίνεται το πιστόλι της εκτέλεσης (vid)