ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Μετά τα Ιωάννινα και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Δύο δυναμικές κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν το Σάββατο (27/1) οι υγειονομικοί υπάλληλοι.
Υγειονομικοί: Μετά τα Ιωάννινα και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχεεωτικού εμβολιασμού ,στα Ιωάννινα νωρίτερα σήμερα (Σάββατο 27/11) στα Ιωάννινα στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι υγειονομικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση.

Όπως συνηθίζεται κάθε  Σάββατο πλέον έτσι και σήμερα οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και όχι μόνο βρέθηκαν και παλι στο «Πάρκο Ελευθερίας».

Πάγιο αίτημα το δικαίωμα στην επιλογή του καθενός για το αν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19.

«Όχι στην υποχρεωτικότητα και στον εκβιασμο. Όχι στον υγειονομικό και κοινωνικό διχασμό. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ», έγραφε ένα από τα πολλά πανό που ανάρτησαν οι υγειονομικοί σήμερα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Μετά τα Ιωάννινα οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (27/11) και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μετά τα Ιωάννινα οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (27/11) και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μετά τα Ιωάννινα οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (27/11) και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μετά τα Ιωάννινα οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν το Σάββατο (27/11) και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Μετά τα Ιωάννινα και στο «Πάρκο Ελευθερίας» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.