ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οίκοι ανοχής: Υπηρεσίες με γάντια και μάσκες

Ένα μεγάλο θέμα στη μετά-καραντίνα εποχή, είναι και το πως θα λειτουργήσουν οι οίκοι ανοχής, αφού οι γνωστές προφυλάξεις πλέον δεν αρκούν. Έτσι, θα παρθούν και εκεί συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας, αφού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θα πρέπει να φορούν πλαστικά γάντια και μάσκες! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Βελισσαράκος: Εξετάζει η Κυβέρνηση την επαναφορά των...
Οίκοι ανοχής: Υπηρεσίες με γάντια και μάσκες

Ένα μεγάλο θέμα στη μετά-καραντίνα εποχή, είναι και το πως θα λειτουργήσουν οι οίκοι ανοχής, αφού οι γνωστές προφυλάξεις πλέον δεν αρκούν.

Έτσι, θα παρθούν και εκεί συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας, αφού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θα πρέπει να φορούν πλαστικά γάντια και μάσκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Βελισσαράκος: Εξετάζει η Κυβέρνηση την επαναφορά των 120 δόσεων

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την Ελλάδα, η διακοπή λειτουργίας τους είχε γίνει στα μέσα Μαρτίου, λόγω της επιδημίας.

Ακόμα θα υπάρχει, θερμομέτρηση των πελατών, η χρήση σεντονιών μιας χρήσης και η συχνή-περιοδική απολύμανση του χώρου στέγασης της επιχείρησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οίκοι ανοχής: Υπηρεσίες με γάντια και μάσκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.