ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Βελισσαράκος: Εξετάζει η Κυβέρνηση την επαναφορά των 120 δόσεων

Ο λογιστής - φοροτεχνικός Στάθης Βελισσαράκος γράφει για την επαναφορά των 120 δόσεων. Ενός μέτρου που αφορά χιλιάδες οφειλέτες στην εφορία. Για ποιο λόγο εξετάζει η κυβέρνηση αυτή την επιλογή και τι περιμένει να γίνει στην αγορά.
Στάθης Βελισσαράκος: Εξετάζει η Κυβέρνηση την επαναφορά των 120 δόσεων

Ο λογιστής – φοροτεχνικός Στάθης Βελισσαράκος γράφει για την επαναφορά των 120 δόσεων. Ενός μέτρου που αφορά χιλιάδες οφειλέτες στην εφορία. Για ποιο λόγο εξετάζει η κυβέρνηση αυτή την επιλογή και τι περιμένει να γίνει στην αγορά.

Δύσκολες ερωτήσεις, απλές απαντήσεις από τον πλέον αρμόδιο για ένα εξαιρετικά «καυτό» θέμα που αφορά πολλούς.

«Επανεξετάζει η κυβέρνηση όλες τις φορολογικές ρυθμίσεις, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το βάρος θα πέσει στην επαναφορά των 120 δόσεων.

Οι λόγοι είναι: Α) Να ξεμπλοκαριστούν οι δεσμευμένοι λογαριασμοί από φορολογούμενους και επιχειρήσεις ώστε να πέσει χρήμα στην αγορά.

Β) Να μπορούν να πάρουν ενημερότητα όλοι φορολογούμενοι και κυρίως οι επιχειρήσεις γιατί χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί τα καταβληθούν τα χρήματα ώστε να αξιοποιηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση που επέφερε πανδημία.

Αναμένουμε αν θα συμπεριληφθούν και οι επιχειρήσεις με χρέη άνω του 1 ενός εκατομμυρίου στη ρύθμιση των 120 δόσεων».

Βελισσαράκος Κων. Ευστάθιος
Λογιστής – Φοροτεχνικός

Πορταριάς 30, Αμπελόκηποι
11524 Αθήνα
Τηλ: 210-6990177
Φαξ: 210-6990176

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΠΑ: «Κλείδωσαν» οι μειώσεις σε τουρισμό, εστίαση και μεταφορές (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάθης Βελισσαράκος: Εξετάζει η Κυβέρνηση την επαναφορά των 120 δόσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.