ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: ΕΝΣΤΑΣΗ – Πως να την κάνετε, αυξάνονται οι δικαιούχοι

Ώρα για ένσταση στο «Αλλάζω συσκευή»- Ποια είναι η φόρμα υποβολής και μέχρι πότε μπορείτε να την κάνετε.
Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: ΕΝΣΤΑΣΗ – Πως να την κάνετε, αυξάνονται οι δικαιούχοι

Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: Την ώρα που η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό ακρίβειας ρεύματος σε επιχειρήσεις – νοικοκυριά, το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» φαντάζει σαν μια… σταγόνα στον ωκεανό.

Με το νέο πρόγραμμα, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά -έως και 40%- την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα, η μείωση του λογαριασμού ενός νοικοκυριού μπορεί να ξεπεράσει και τα 300 ευρώ σε ετήσια βάση ανάλογα με την κατηγορία της νέας συσκευής που θα αντικατασταθεί.

Από χθες, Πέμπτη 21 Ιουλίου, οι αρχικοί πίνακες κατάταξης βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του προγράμματος allazosyskevi.gov.gr και στη θέση Αποτελέσματα Αξιολόγησης.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Οι αιτούντες στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος  μέσα από την ειδική «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων», η οποία θα βρίσκεται στην ενότητα Επικοινωνία.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλοντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Συνεπώς, η «Φόρμα Υποβολής Ενστάσεων» θα είναι ενεργή από τις 22/7/2022 έως και τις 28/7/2022.

Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι μπορούν να αλλάξουν έως τρεις συσκευές, ανάμεσα στις εξής κατηγορίες:

  • Ψυγείο
  • Καταψύκτης
  • Κλιματιστικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: ΕΝΣΤΑΣΗ – Πως να την κάνετε, αυξάνονται οι δικαιούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.