ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Πέθανε στην αυλή του και τον έφαγαν ζώα – Δεν ξέρουν ακόμα τι τον έφαγε

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός άνδρα στην Ηλεία, που πέθανε στην αυλή του και τον έφαγαν ζώα!
Ηλεία: Πέθανε στην αυλή του και τον έφαγαν ζώα – Δεν ξέρουν ακόμα τι τον έφαγε

Ηλεία: Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός άνδρα από την Βουπρασία Ηλείας, καθώς βρήκε τραγικό τέλος στην αυλή του και τον έφαγαν ζώα, χωρίς ακόμη οι αρχές να είναι σε θέση να μιλήσουν με σιγουριά για το είδος του ζώου που έφαγε τον άτυχο άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας κείτονταν νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, φέροντας δαγκώματα από ζώα στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του άτυχου 80χρονου, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν δαγκώθηκε από σκύλο ή άλλο ζώο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο ηλικιωμένος άνdρας μέσα στη νύχτα πιθανόν υπέστη κάποιο καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο θάνατο ή σε απώλεια αισθήσεων και έπειτα το ζώο ή τα ζώα του επιτέθηκαν.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία και αναμένεται και Ιατροδικαστής από την Πάτρα

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιανός γυναικοκτόνος: Την έσφαξε γιατί ήθελε να τον χωρίσει

Κορονοϊός: Καταστροφή για την εστίαση τα νέα μέτρα!

Ολυμπιακός: Στον «αέρα» ο Χασάν – Ψάχνεται για πρόταση ο Μέντες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεία: Πέθανε στην αυλή του και τον έφαγαν ζώα – Δεν ξέρουν ακόμα τι τον έφαγε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.