ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Της επιτέθηκε ο σύζυγος, αλλά την έσωσε η πεθερά της

Στην Ηλεία ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, απασχόλησε τις αρμόδιες αρχές, με θύμα μια γυναίκα.
Ηλεία: Της επιτέθηκε ο σύζυγος, αλλά την έσωσε η πεθερά της

Στην Ηλεία ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, απασχόλησε τις αρμόδιες αρχές, με θύμα μια γυναίκα.

Την ΕΛ.ΑΣ απασχόλησε ένα ακόμη επεισόδιο, ενδοοικογενειακής βίας, αυτή την φορά στην Ηλεία. Σε αυτή την περίπτωση, θύμα ήταν μια νεαρή γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί κλήθηκαν να πάνε στην περιοχή του Ανθοπύργου στον Πύργο. Εκεί ένας άντρας που φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε στο κεφάλι της σύζυγο του.

Τα πράγματα μπορούσαν να είναι χειρότερα, όμως η μητέρα του ήταν αυτή που έσωσε την γυναίκα. Ενώ στην συνέχεια απομάκρυνε από τον χώρο, το μόλις δύο μηνών βρέφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σάιτ «ilialive.gr», το περιστατικό συνέβη γύρω στις έντεκα το βράδυ. Έτσι μετά την κλήση, επενέβησαν οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όταν έφτασαν εκεί βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη, με βαθύ τραύμα που μάλλον προήλθε από αμβλύ όργανο. Ο 25χρονος που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε λάβει την αγωγή του, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να τον οδήγησε σε κρίση, που είχε ως αποτέλεσμα, να τραυματίσει σοβαρά την γυναίκα του. Η μητέρα του, επενέβη άμεσα και απομάκρυνε την νεαρή γυναίκα και το παιδί τους.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Ο δράστης πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Ηλείας. Εκεί θα απολογηθεί για τις ενέργειες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στη Κατερίνη: Έδεσαν και έκαψαν 45χρονο

Ο ΣΚΑΪ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη – Τι έγινε!

Εσίτι: Αλλαγή δεδομένων με Γκεζτέπε, δύσκολη η παραμονή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεία: Της επιτέθηκε ο σύζυγος, αλλά την έσωσε η πεθερά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.