ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Τα εμβόλια mRNA δεν μεταφέρουν τον κορονοϊό

Ηλίας Μόσιαλος: Σε νέα ανάλυση σχετικά με τα εμβόλια τύπου mRNA προχώρησε μέσω ανάρτησής του ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, εξηγώντας αυτή τη φορά γιατί αυτά τα εμβόλια δεν μεταφέρουν τον κορονοϊό.
Μόσιαλος: Τα εμβόλια mRNA δεν μεταφέρουν τον κορονοϊό

Σε νέα ανάλυση σχετικά με τα εμβόλια τύπου mRNA προχώρησε μέσω ανάρτησής του ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος, εξηγώντας αυτή τη φορά γιατί αυτά τα εμβόλια δεν μεταφέρουν τον κορονοϊό, αλλά ούτε και αλληλεπιδρούν με το DNA.

Ο καθηγητής του LSE, εξήγησε παράλληλα πώς χορηγούνται τα εμβόλια και πώς αντιμετωπίζει ο οργανισμός το “ξένο σώμα” που εισέρχεται σε αυτόν, σημειώνοντας πως τα εμβόλια τύπου mRNA δίνουν οδηγίες στα κύτταρα μας να παράγουν δομικά τμήματα του κορονοϊού, όπως τις ακίδες που έχουν στην επιφάνειά τους.

Συγκεκριμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος αναγνωρίζουν αυτό το ξένο σώμα και ξεκινά η πολύπλοκη -αλλά τυπική για το σώμα- διαδικασία της ανοσοαπόκρισης.

Ο καθηγητής μάλιστα τόνισε: «Η επιτυχία των εμβολίων mRNA είναι σημαντική και πολυδιάστατη και η λύση διεπιστημονική, καθώς οι ερευνητές αντιμετώπιζαν για δεκαετίες πολλές από αυτές τις προκλήσεις που ανέφερα εν συντομία.

το κύριο όφελος των εμβολίων mRNA, όπως όλων των εμβολίων, είναι πως αυτοί που έχουν εμβολιαστεί αποκτούν προληπτικό πλεονέκτημα και προστατεύονται από τη λοίμωξη χωρίς να διακινδυνεύσουν τις σοβαρές συνέπειες της ασθένειας COVID-19».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Οι Έλληνες ξέρουν πώς μένεις στην κορυφή! (vids)

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόσιαλος: Τα εμβόλια mRNA δεν μεταφέρουν τον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.