ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: 14 κατηγορίες εις βάρος του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης

Αντιμέτωποι με 14 κατηγορίες είναι ο αστυνομικός και ο πατέρας της άτυχης 19χρονης για όσα έγιναν εις βάρος της στην Ηλιούπολη.
Ηλιούπολη: 14 κατηγορίες εις βάρος του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης

Αντιμέτωποι με 14 κατηγορίες είναι ο αστυνομικός και ο πατέρας της άτυχης 19χρονης για όσα έγιναν εις βάρος της στην Ηλιούπολη.

Ηλιούπολη: Σάλος έχει προκληθεί μετά την σοκαριστική καταγγελία μιας 19χρονης από την περιοχή της Ηλιούπολης, πως ο πατέρας της την κακοποιούσε και ένας αστυνομικός την εξέδιδε!

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν χθες (11/7) στον εισαγγελέα όπου και σχηματίστηκαν 14 κατηγορίες εις βάρος τους, γεγονός που τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την απολογία τους αλλά και την ποινή που θα τους επιβληθεί.

Ειδικότερα, συνολικά με 14 κακουργήματα και πλημμελήματα είναι αντιμέτωποι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και ο πατέρας της κοπέλας.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Παράλληλα, ο πατέρας της φέρεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών!

Σε βάρος και των δύο για τα όσα έκαναν στην 19χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για αδικήματα:

– Εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα,
– Συνέργεια στην παραπάνω πράξη,
– Εμπορία κατά ανηλίκου κατ εξακολούθηση,
Βιασμός κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ εξακολούθηση,
– Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών,
– Διακίνηση ναρκωτικών,
– Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή,
– Οπλοφορία,
– Οπλοχρησία,
– Οπλοκατοχή, κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τα όσα έγιναν

Euro 2020: Ρατσιστικές επιθέσεις σε Ράσφορντ, Σάντσο και Σάκα – Το πρόβλημα της ρητορικής μίσους στα social media φουντώνει

Survivor: Ο Ατζούν κάλεσε παίκτες στη βίλα του για φαγητό – Δείτε ποιοι είναι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: 14 κατηγορίες εις βάρος του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.