ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Στη φυλακή και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης

Σε μια νέα προφυλάκιση για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην Ηλιούπολη προχώρησε σήμερα η ανακρίτρια. 
Ηλιούπολη: Στη φυλακή και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης

Σε μια νέα προφυλάκιση για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην Ηλιούπολη προχώρησε σήμερα η ανακρίτρια. 

Ηλιούπολη: Την στιγμή που νέες καταγγελίες κάνουν την εμφάνιση τους για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε η άτυχη 19χρονη στην Ηλιούπολη, η ανακρίτρια προχώρησε σήμερα στην απόφαση προφυλάκισης ενός ακόμη κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει», πρόσθεσε ο κ. Τριανταφύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ. Η 19χρονη έχει καταθέσει στην Αστυνομία ότι είχε γνωρίσει τον κατηγορούμενο μέσω γνωστών της. Για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος, ο οποίος επίσης εξέδιδε την κοπέλα ο βιασμός της προήλθε από αυτόν όπως επίσης και από τον πατέρας της που φέρεται να την βίαζε τα 11 της χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο μαστροπός αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Bachelor spoiler: Μπαίνει στο σπίτι που είναι ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου;

ΠΑΟΚ: Επιλογή σκάουτινγκ ο Κούρτιτς – Γιατί τον επέλεξε ο Λουτσέσκου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Στη φυλακή και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.