ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι δυνατόν να λένε στη ΝΔ πως βαρέθηκαν να μοιράζουν συλλυπητήρια;

Αδιανόητες δηλώσεις από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ - Είναι δυνατόν να βαρέθηκαν να λένε συλλυπητήρια;
Είναι δυνατόν να λένε στη ΝΔ πως βαρέθηκαν να μοιράζουν συλλυπητήρια;

Η τραγωδία στα Τέμπη εκείνο το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου έχει στοιχειώσει την ελληνική κοινωνία, τη στιγμή που στη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκονται στον κόσμο τους!

Τη στιγμή που οι αποκαλύψεις για το μοιραίο επιβατικό τρένο να έρχονται όλο και περισσότερες στο προσκήνιο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός,  προχώρησε σε μια αδιανόητη και ανεξήγητη δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Attica TV, ο Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας το δυστύχημα των Τεμπών, δήλωσε πως στη ΝΔ βαρέθηκαν να μοιράζουν συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων!

Δείτε την δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ:

Κατόπιν εορτής, ο Νίκος Ρωμανός, έσπευσε να μαζέψει τα όσα δήλωσε, χαρακτηρίζοντας την δήλωση του ως.. λεκτική αστοχία. Φυσικά αυτή η γκάφα προστίθεται στις αμέτρητες που έχει υποπέσει τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Κυβέρνηση..

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είναι δυνατόν να λένε στη ΝΔ πως βαρέθηκαν να μοιράζουν συλλυπητήρια;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.