ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Για λίγο αποφεύχθηκε σύγκρουση του μοιραίου επιβατικού με τον Προαστιακό

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα στην Τραγωδία στα Τέμπη!
Τραγωδία στα Τέμπη: Για λίγο αποφεύχθηκε σύγκρουση του μοιραίου επιβατικού με τον Προαστιακό

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, με τις αποκαλύψεις για το μοιραίο βράδυ να είναι πολλές, με μια από αυτές να προκαλεί σοκ, καθώς λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ακόμη περισσότερα θύματα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κανάλι του OPEN, από θαύμα αποφεύχθηκε σύγκρουση του μοιραίου επιβατικού με τον Προαστιακό γεγονός που θα εκτόξευε τον ήδη μεγάλο αριθμό των νεκρών.

Πιο συγκεκριμένα, πίσω από την εμπορική αμαξοστοιχία που αναχώρησε με προορισμό την Λάρισα, βρισκόταν Προαστιακός με 65 επιβαίνοντες!

Μάλιστα, τη τελευταία στιγμή και λόγω προτεραιότητας, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσει πρώτο το εμπορικό τρένο και έτσι αποφεύχθηκε μια σύγκρουσε δύο επιβατικών τρένων, του μοιραίου Intercity 62 με 350 ανθρώπους και του Προαστιακού.

Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί σοκ και παίρνει την σκυτάλη από εκείνη για τον δεύτερο σταθμάρχη που φέρεται να πλαστογράφησε την ώρα αποχώρησης του.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του OPEN:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Για λίγο αποφεύχθηκε σύγκρουση του μοιραίου επιβατικού με τον Προαστιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.