ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποθέωση στο Twitter – Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γνώρισε την αποθέωση για την πρώτη συνέντευξη της χωρίς τη μάσκα!
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποθέωση στο Twitter – Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή της μετά την φριχτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε κατά την προσέλευση της στον χώρο της εργασίας της.

Όπως μας είχε προϊδεάσει και η ίδια μέσω μιας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η συνέντευξη της στην εκπομπή του Alpha, Πρωταγωνιστές ήταν η ευκαιρία για να αφήσει την μάσκα και να δείξει και πάλι πόσο όμορφη είναι.

https://youtu.be/AAHwZmiCEaw

Τα όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και οι εικόνες που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσαν την συγκίνηση των χρηστών του Twitter.

Πολλοί μάλιστα φρόντισαν να αποθεώσουν την Ιωάννα Παλιοσπύρου που απέδειξε πως κατάφερε να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία που ήρθε στη ζωή της!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για την Ιωάννα Παλιοσπύρου:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποθέωση στο Twitter – Για πρώτη φορά χωρίς μάσκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.