ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συνεργασία-έκπληξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχωρά σε ένα νέο project, φέρνοντας στο επίκεντρο άτομα που έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες αλλά βγήκαν νικητές.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συνεργασία-έκπληξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη!

Νέο κεφάλαιο ανοίγει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, αποδεικνύει πως η ζωή συνεχίζεται με όνειρα και φιλοδοξίες.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες υπήρξε η πρώτη της βραδινή έξοδος όπως διαβάσατε στο Sportime. 

Τώρα, σε συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινάει podcast «με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι», όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε ανάρτηση στο Facebook.

Το podcast θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη, και θα φιλοξενήσει πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε πριν και μετά αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

«Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό, ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε, λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συνεργασία-έκπληξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.