ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μπάχαλο με όσους έχουν προβλήματα υγείας και δεν κάνει να εμβολιαστούν

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Με αυστηρά κριτήρια θα προσδιορίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών τους λόγους για τους οποίους θα εξαιρείται.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μπάχαλο με όσους έχουν προβλήματα υγείας και δεν κάνει να εμβολιαστούν

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Με αυστηρά κριτήρια θα προσδιορίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών τους λόγους υγείας για τους οποίους θα εξαιρείται ένας εργαζόμενος.

Στο διάγγελμα που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στους κλάδους που θα πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί.

Τι θα συμβεί όμως με όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, που εμποδίζουν τον εμβολιασμό; Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών θα εξετάζει με αυστηρά κριτήρια τους λόγους υγείας για τους οποίους θα εξαιρείται ένας εργαζόμενος από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Με βάση αυτά τα κριτήρια οι εργαζόμενοι με προβλήματα υγείας θα ζητούν να απαλλαχθούν από την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στις Υγειονομικές επιτροπές που θα συσταθούν ανά υγειονομική περιφέρεια και οι οποίες θα αξιολογούν τα αιτήματά τους.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμα στις δομές και χωρίς αποδοχές οι αρνητές εργαζόμενοι

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Μάρκους Έντουαρντς (vids)

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έπαθε παλιμπαιδισμό και το απολαμβάνει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μπάχαλο με όσους έχουν προβλήματα υγείας και δεν κάνει να εμβολιαστούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.