ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός εφήβων 15-17 ετών – Η απάντηση Κεραμέως

Την δίκη της απάντηση για το αν υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους έφηβους ηλικίας 15 έως 17, έδωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός εφήβων 15-17 ετών – Η απάντηση Κεραμέως

Την δίκη της απάντηση για το αν υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους έφηβους ηλικίας 15 έως 17, έδωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός στους έφηβους, τοποθετήθηκε με δηλώσεις της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Τη στιγμή που τα σενάρια για μια νέα έξαρση των κρουσμάτων έχουν φουντώσει, η  Υπουργός παιδεία είπε για τους μαθητές πως δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός, η συζήτηση γίνεται για τους 15-17 και σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν αν το επιθυμούν. Όπως είπε όσοι εμβολιάζονται ανακτούν πλήρως την καθημερινότητας τους χωρίς self test , ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθούν τις οδηγίες της επιτροπής ειδικών.

Αναφορικά με τον αν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους εκπαιδευτικούς, η κα Κεραμέως είπε ότι αυτή επαγγελματική ομάδα έχει εμβολιαστεί κατά 73%, ενώ είπε ότι δεν έχει συζητηθεί το θέμα υποχρεωτικότητας αλλά ότι η πολιτεία προτρέπει καθηγητές και φοιτητές που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν.

Ανέφερε ότι  στόχος είναι να μην υπάρχουν οριζόντια μέτρα και να μην κλείσουν σχολεία, ενώ είπε θα επανεξεταστούν και τα πρωτόκολλα λειτουργίας των σχολείων με την επιτροπή των ειδικών, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει και έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμένοι .

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι συμβαίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – Ποιοί κινδυνεύουν σοβαρά

Survivor: Αυτή ήταν η τηλεθέαση του ημιτελικού!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτοί είναι οι συγκρατούμενοι του πιλότου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός εφήβων 15-17 ετών – Η απάντηση Κεραμέως», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.