ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων της λίστας

Η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε κάποιες επαγγελματικές ομάδες για να «χτίσει» τείχος ανοσίας.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων της λίστας

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε κάποιες επαγγελματικές ομάδες για να «χτίσει» τείχος ανοσίας.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Η κυβέρνηση αλλά και οι επιστήμονες έχουν ως προτεραιότητα να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, ώστε να «χτιστεί» τοίχος ανοσίας.

Έτσι είναι πιθανό να γίνει ο εμβολιασμός σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες απαραίτητος για να μπορούν να εργαστούν, σε σχετικά σύντομα χρονικό διάστημα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όταν και θα γίνουν πιθανότατα οι ανακοινώσεις.

Η Νέα Δημοκρατία επισπεύδει την όλη διαδικασία, λόγω της του γεγονότος, πως η μετάλλαξη «Δέλτα», εξαπλώνεται και στην Ελλάδα πλέον.

Ενώ αναμένεται να επικρατήσει μέσα στον Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός – Εμβολιασμός: ΣΟΚ – Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!

Ο Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ!

Survivor 10/7: Ο Ατζούν κάνει… πάταγο – Θέλει να φτιάξει υπερομάδες στον επόμενο κύκλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι νέες κατηγορίες εργαζομένων της λίστας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.