ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβολιασμός: ΣΟΚ – Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!

Κορονοϊός - Εμβολιασμός: Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζομένους δεν εμβολιαστούν και τους καλεί να παραιτηθούν σε περίπτωση που δε θέλουν να το πράξουν.
Κορονοϊός – Εμβολιασμός: ΣΟΚ – Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!

Κορονοϊός – Εμβολιασμός: Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζομένους δεν εμβολιαστούν και τους καλεί να παραιτηθούν σε περίπτωση που δε θέλουν να το πράξουν.

Κορονοϊός – Εμβολιασμός: Έφτασε στα χέρια μας η επιστολή, που θα διαβάσετε και θα δείτε παρακάτω. Θα επικοινωνήσουμε τις επόμενες ώρες να δούμε κατά πόσο τα δεδομένα είναι αληθινά και η συγκεκριμένη εταιρία λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Η εταιρεία Σκλήκας Εμπορική ΕΕ με έδρα τη Σπάρτη φέρεται να έχει κοινοποιήσει την κάτωθι επιστολή προς όλο το προσωπικό της:

«Η εταιρία είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι όλοι όσοι δεν έκαναν το εμβόλιο, χωρίς να υπάρχει ιατρικός λόγος (με χαρτί από κρατικό νοσοκομείο), δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή τους, καθώς επίσης όσοι εργαζόμενοι είναι αορίστου χρόνου, εάν κολλήσουν τον ιό και δημιουργήσουν προβλήματα στην καλή λειτουργεία της επιχείρησης θα απολύονται χωρίς αποζημίωση, καθώς θα πηγαίνουμε στα ελληνικά δικαστήρια ζητώντας και αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για την επιχείρηση και δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν να παραιτηθούν από μόνοι τους».

Κορονοϊός - Εμβολιασμός: Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζομένους δεν εμβολιαστούν και τους καλεί να παραιτηθούν σε περίπτωση που δε θέλουν να το πράξουν.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το συμβούλιο της Ευρώπης και το ψήφισμα 2361 (2021), ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί.

Επιπλέον, με βάσει το ίδιο ψήφισμα κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Mad VMA 21: Αmi Yiami, James και Νίκος Μπάρτζης έκλεψαν την παράσταση με τον Stan

Άρης: «Βόμβα» με παίκτη που θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για… διακοπές! (vids)

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στην εστίαση – Έρχεται εμβολιασμός εφήβων με αλλαγές στα ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβολιασμός: ΣΟΚ – Εταιρεία απειλεί με απόλυση όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.