ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Μαρκέλλας: Φίλη της μητέρας η κοκκινομάλλα που συνελήφθη (vid)

Η αδύνατη κοκκινομάλλα που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης συνελήφθη στην Κατερίνη. Υπόθεση Μαρκέλλας: Η Αστυνομία την εντόπισε να κάνει βόλτες στην παραλία και μάλιστα είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ψώνια. Φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας της 10χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιά φίλη της μητέρας του κοριτσιού, περίπου...
Υπόθεση Μαρκέλλας: Φίλη της μητέρας η κοκκινομάλλα που συνελήφθη (vid)

Η αδύνατη κοκκινομάλλα που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης συνελήφθη στην Κατερίνη.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Η Αστυνομία την εντόπισε να κάνει βόλτες στην παραλία και μάλιστα είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ψώνια. Φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας της 10χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιά φίλη της μητέρας του κοριτσιού, περίπου 40 ετών και είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Η γυναίκα έκανε ψώνια στην Κατερίνη.

Επισκέφτηκε δύο μαγαζιά της Κατερίνης και έκανε ακριβές αγορές

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λάγιο, δημοσιογράφο των pieriki.blogspot.com και olympospieria.com, η γυναίκα κυκλοφορούσε στην παραλία της Κατερίνης. Επισκέφθηκε δύο μαγαζιά, στο ένα δεν φορούσε κουκούλα, ενώ στο άλλο μαγαζί φορούσε μάσκα και γάντια και έκανε ακριβές αγορές.

Φίλη της μητέρας της Μαρκέλλας η κοκκινομάλλα

«Ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της Μαρκέλλας και τον τελευταίο καιρό ζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγο της και την κόρη της στην περιοχή της Τούμπας» είπε ο κ. Λάγιος.

Μαρκέλλα: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για το κίνητρο της αρπαγής

Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά και βασανίζουν το πανελλήνιο που έχει μουδιάσει από την αρπαγή της, όπως το γιατί απήγαγαν την 10χρονη και γιατί την άφησαν ελεύθερη δύο μέρες μετά.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Τι κοκτέιλ ναρκωτικών δόθηκε στη μικρή

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι κοκτέιλ ναρκωτικών δόθηκε στο παιδί, αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρουν σε ένα μικρό οργανισμό δέκα ετών.

«Η μία κατηγορία αφορά αγχολυτικά – υπνωτικά φάρμακα και η δεύτερη κατηγορία αφορά την ουσία κοκαΐνη» είπε. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είναι φάρμακα τα οποία δίνονται στα παιδιά, καθώς ο συνδυασμός τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

«Μπορεί να δημιουργήσει υπνηλία, αιμοδιέγερση, διέγερση με υπνηλία, μπορεί να είναι παρανοϊκού τύπου συμπεριφορά» ανέφερε η κ. Ζαγγελίδου, ενώ πρόσθεσε πως το κάθε φάρμακο δυνητικά είναι επικίνδυνη ως και θανατηφόρα.

Πηγή: star.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπόθεση Μαρκέλλας: Φίλη της μητέρας η κοκκινομάλλα που συνελήφθη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.