ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηθοποιός θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού

Ηθοποιός θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα μετά από καταγγελία που υπήρξε από άτομο εκτός θεάτρου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του.
Ηθοποιός θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού

Ηθοποιός θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα μετά από καταγγελία που υπήρξε από άτομο εκτός θεάτρου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Οι δικαστικές έρευνες συνεχίζονται όσον αφορά καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις που έχουν σχέση με το χώρο του θεάτρου.

Αυτή την φορά άτομο εκτός αυτού, ισχυρίζεται στην καταγγελία του πως ηθοποιός, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της, όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του.

Φαίνεται να πρόκειται για άτομο που είναι γνωστό και έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθούσε μεγάλο μέρος του κοινού.

Έτσι θα κληθεί από τις εισαγγελικές αρχές να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το αδίκημα του βιασμού. Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας.

Ενώ επειδή η καταγγελία αφορά το 2020 δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αν έχει συμβεί το αδίκημα. Η συγκεκριμένη είχε γίνει αρχικά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στην συνέχεια ο σχετικός φάκελος πήγε στις εισαγγελικές αρχές.

Οι οποίες και κάλεσαν την παθούσα να επιβεβαιώσει όσα αρχικά είχε περιγράψει. Όταν o εισαγγελέας ακούσει και τις εξηγήσεις που θα δώσει ο ηθοποιός, τότε θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του ή θα θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Ελληνοτουρκικά: Αδειάζει Πελώνη ο Δένδιας- Διάβημα ΥΠΕΞ για την τουρκική παρενόχληση στο γαλλικό ερευνητικό

Φτιάξαμε τις MMSC και δεν χαλάνε πια – Μόνο οι δύο πρώτες είχαν πρόβλημα λέει η Lockheed Martin

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηθοποιός θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.