ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιβάν Σαββίδης: Μετατρέπει το Porto Carras σε επτά αστέρων

Την μετατροπή του Porto Carras σε ξενοδοχειακό συγκρότημα επτά αστέρων επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης.
Ιβάν Σαββίδης: Μετατρέπει το Porto Carras σε επτά αστέρων

Την μετατροπή του Porto Carras σε ξενοδοχειακό συγκρότημα επτά αστέρων επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης.

Ιβάν Σαββίδης: H αγορά του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, Porto Carras αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην Ελλάδα και πλέον επιθυμεί να την εξελίξει!

Κάτι τέτοιο έχει σκοπό να πράξει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, καθώς επιθυμεί σε βάθος 2-3 ετών να μετατρέψει το Porto Carras σε επτά αστέρων.

Προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή στο ιστορικό συγκρότημα Porto Carras , ο Όμιλος Belterra Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, ανακοινώνει των έναρξη των διαδικασιών κλειστού διαγωνισμού για τη λήψη τεχνικών προτάσεων για την πλήρη ανάπτυξη της συνολικής έκτασης του Porto Carras και την ανάδειξή του στον κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Μεσογείου.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση της συνολικής έκτασης 18.000 στρεμμάτων, με πρόβλεψη και διερεύνηση ανάπτυξης Ξενοδοχειακών μονάδων 7*, διαμόρφωσης περιοχής ιδιωτικών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών, Καζίνο, Οινοποιείο, Μαρίνα και υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και άλλες δραστηριότητες και facilities.

Στόχος η δημιουργία του κορυφαίου προορισμού που αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό όγκο ποιοτικού τουρισμού στην περιοχή της Β. Ελλάδας, με τα οφέλη για το σύνολο των εσόδων του κλάδου, της τοπικής κοινωνίας και της ελληνικής οικονομίας να αναμένονται μεγάλα.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Αυτό είναι το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση του Ατζούν στους κριτές

Ανατροπή! Αυτός το φαβορί για να είναι ο νικητής του Survivor!

Survivor trailer 7/6: Η… Φιλιώ, που όλους τους φιλιώνει – Απίστευτες ατάκες από Σάκη και Μαριαλένα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιβάν Σαββίδης: Μετατρέπει το Porto Carras σε επτά αστέρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.