ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια» μέσα σε 15 λεπτά! (vid)

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των 15 λεπτών η κακοκαιρία «Κίρκη» κατάφερε να μετατρέψει τους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά σε… ποτάμια. Η σφοδρή καταιγίδα έκλεισε κάποιες οδούς, με πολίτες να κάνουν λόγο για  μεγάλο όγκο νερού που θύμισε… χείμαρρο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οδός Χαμοστέρνας στο κέντρο φαίνεται πως πλημμύρισε...
Κακοκαιρία «Κίρκη»: Μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια» μέσα σε 15 λεπτά! (vid)

Μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των 15 λεπτών η κακοκαιρία «Κίρκη» κατάφερε να μετατρέψει τους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά σε… ποτάμια.

Η σφοδρή καταιγίδα έκλεισε κάποιες οδούς, με πολίτες να κάνουν λόγο για  μεγάλο όγκο νερού που θύμισε… χείμαρρο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οδός Χαμοστέρνας στο κέντρο φαίνεται πως πλημμύρισε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και οι κάτοικοι αναφέρουν πως λόγω του κακού οδοστρώματος, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην περιοχή.

Στο μεταξύ Θοδωρής Κολυδάς μίλησε στο Δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας πως η κακοκαιρία «Κίρκη»  ήταν γύρω στα 15 με 20 χιλιοστά, γεγονός που οδήγησε στα προβλήματα και εντός Αττικής.

Ο μετεωρολόγος δήλωσε πως η κακοκαιρία τώρα μετακινείται προς τα ανατολικά, δηλαδή την Εύβοια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ουσιαστικά όμως, η κακοκαιρία υποχωρεί από αύριο σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 28η Οκτωβρίου: Επέτειος χωρίς παρελάσεις αλλά με την Ελληνική σημαία ψηλά (vids)

Κακοκαιρία «Κίρκη»: Δείτε παρακάτω τα σχετικά ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Κίρκη»: Μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια» μέσα σε 15 λεπτά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.