Ξεκάθαρος ο Νίκος Καπραβέλος για το αν πρέπει να ανοίξουν οι δημοτικές μετακινήσεις, προκειμένου να κάνουν Πάσχα στο χωριό οι πολίτες.

Άκρως αρνητικός παρουσιάστηκε ο Νίκος Καπραβέλος, στην περίπτωση να γίνουν ελεύθερες οι μετακινήσεις για να κάνει ο κόσμος Πάσχα στο χωριό.

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν και στην κατάσταση που επικρατεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open TV, ο κ. Καπραβέλος είπε χαρακτηριστικά «είχαμε μία μαρτυρική εφημερία με 62 εισαγωγές για κορονοϊό κι ακόμη έρχονται ασθενείς…»

Ο κ. Καπραβέλος μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται με τους εμβολιασμούς, μιας και φαίνεται ότι αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς, αφού «έχουμε περισσότερους νέους με κορονοϊό, στους μεγαλύτερους έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο».

Παρόλα αυτά, είπε ότι κάνουμε πισωγυρίσματα, καθώς «για δεύτερη φορά χάσαμε τον έλεγχο. Τα ανοίγματα πρέπει να γίνονται πιο προσεκτικά. Εν μέσω θυέλλης τρίτου κύματος πάμε για ανοίγματα. Δεν συζητάω καν το Πάσχα στο χωριό αν δεν πέσουν τα κρούσματα. Δεν έχουμε πού να βάλουμε τους ασθενείς…».

Διαβάστε επίσης:

Πήλιο – Σεξουαλική κακοποίηση: Ανατριχιαστική περιγραφή 16χρονης για τον εφιάλτη με τον θείο της