ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραϊβάζ: Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία του

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ είναι πως η αστυνομία ερευνά νέα βίντεο που έχουν φτάσει στα χέρια της.
Καραϊβάζ: Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία του

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ είναι πως η αστυνομία ερευνά νέα βίντεο που έχουν φτάσει στα χέρια της.

Η αστυνομία δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα», για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Τα νέα στοιχεία που υπάρχουν είναι πως η Ε.Λ.Α.Σ έχει στην κατοχή της κάποια νέα βίντεο που θα την βοηθήσουν στην έρευνα που διεξάγει για να βρει τους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου.

Οι Αρχές λοιπόν μέσω αυτών «ξεσκονίζουν» τη διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε το μηχανάκι, εξετάζοντας εξονυχιστικά όλες τις κάμερες ασφαλείας από τους γύρω δρόμους. Ερευνούν επίσης και μαρτυρίες για την πιθανότητα οι δύο εκτελεστές να ειδοποιήθηκαν από συνεργούς τους, για την ώρα εμφάνισης του Γιώργου Καραϊβάζ στη γειτονιά του.

Την ίδια ώρα για το θέμα κατέθεσε την άποψη του ο Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, που πιστεύει πως οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες… “κούνια που μας κούναγε”

Αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη. Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί».

Επίσης ανέφερε: «Eάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες. Δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα.

Τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν. Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα».

Στην ίδια εκπομπή ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε: «Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεχόταν απειλές ή και να είχε δεχθεί κάποια απειλή, ήταν ο χαρακτήρας του τέτοιος που δεν φοβόταν. Ήταν ατρόμητος!».

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το θύμα

Lockdown – Ελλάδα: Η κυβέρνηση στοχεύει σε Πάσχα στο χωριό με self test

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραϊβάζ: Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.