ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κασσελάκης – Tyler : Θα χωρίσουν μετά την Αμερική;

Στέφανος Κασσελάκης και Tyler είναι στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψουν μαζί στη χώρα μας.
Κασσελάκης – Tyler : Θα χωρίσουν μετά την Αμερική;

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε για τις ΗΠΑ παρέα με τον Tyler. Ωστόσο, άγνωστο είναι αν τελικά θα γυρίσουν παρέα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο Μαϊάμι αυτή τη στιγμή, ο σύντροφός του παραμένει στη Νέα Υόρκη. Με άλλα λόγια, θα έρθουν χωριστά.

Δεν είναι όλα ρόδινα το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler. Το Sportime έχει καλό contact με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά και τους δύο. Τα σενάρια για τη σχέση τους και τα σύννεφα που υπάρχουν στις σχέσεις του δεν είναι κάτι που βγήκε από το κεφάλι μας. Τέσσερα χρόνια σχέση βέβαια δεν… κάνει φτερά έτσι απλά.

Οη κατάσταση στην Ελλάδα, τα σχόλια που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Κασσελάκη και το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει πλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προβληματίζουν τον σύντροφό του. Ο Tyler είναι επίσης ένας άνθρωπος αρκετά ευκατάστατος και η ζωή στις ΗΠΑ δείχνει να τον καλύπτει περισσότερο. Την ίδια ώρα, υπάρχουν φωνές από τους συμβούλους του Κασσελάκη που τον προτρέπουν να αρχίζει να βγάζει σιγά σιγά από το κάδρο τον Tyler…

Κάπως έτσι δεν ήταν στο πλευρό του σε πρόσφατη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που μπορεί να μην επιστρέψουν και παρέα από την Αμερική. Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη μόλις επιστρέψει είναι αρκετά φορτωμένο. Το να κάνει αυτό το μικρό φανταρικό, για παράδειγμα. Η στελέχωση του κόμματος, η προετοιμασία για τις Ευρωεκλογές, το συνέδριο που επίκειται. Με άλλα λόγια, πολλά είναι μαζεμένα στην ατζέντα.

Κάτι παραπάνω από υπαρκτό λοιπόν να μην επιστρέψουν παρέα από τις ΗΠΑ… Δεν είμαι αισιόδοξος. Μετράει δεν μετράει η γνώμη μου, εδώ στο Sportime μαθαίνουμε πως το νέο status του Κασσελάκη έχει επηρεάσει τον Tyler. Ας ελπίσουμε αυτός ο χωρισμός να είναι μόνο για λίγο και λόγω απόστασης. Προσωπική ευχή…

Κασσελάκης – Tyler : Το στοιχείο με τη βίλα που κάτι λέει

Δεν έχουμε μόνο υποθέσεις. Διότι, στοιχείο υπάρχει κι αλλού. Η περίφημη βίλα στη Νέα Υόρκη είναι κρατημένη μέχρι και το έλος του χρόνου. Μάλιστα η ανανέωση της κράτησης έγινε πρόσφατα. Να μείνει ο Στέφανος Κασσελάκης και να κάνει αντιπολίτευση από την Αμερική, μοιάζει χλωμό. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμά του είναι καθορισμένο. Όλοι ξέρουμε πως πρέπει να επιστρέψει.

Κοινώς, ο Tyler είναι πιθανό να παραμείνει στις ΗΠΑ για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα. Από την άλλη μεριά, μπορεί να έγινε η ανανέωση στην κράτηση της βίλας και απλά για να γίνει, για να υπάρχει αν κάνουν κάποια εξόρμηση.  Θα φανεί…

Πάντως, η τελευταία ανακοίνωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για γάμο. Καινοτόμος σε πολλά πράγματα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Θα κάνει πράξη, όχι τη σχέση από απόσταση, αλλά τον γάμο από απόσταση!

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Δείτε την κράτηση

Στέφανος Κασσελάκης και Tyler είναι στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψουν μαζί στη χώρα μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κασσελάκης – Tyler : Θα χωρίσουν μετά την Αμερική;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.