ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάστινγκ ερωτικών ταινιών: Βίντεο μέσα από τις οντισιόν (vid)

Πολλά και ενδιαφέροντα όσα έγιναν
Κάστινγκ ερωτικών ταινιών: Βίντεο μέσα από τις οντισιόν (vid)

Πολλοί Έλληνες αναζήτησαν την… τύχη τους στην ελληνική ερωτική βιομηχανία, πριν από λίγες μέρες μέσω του κάστινγκ πορνό, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Μάλιστα, ένας από τους υποψήφιους πορνοστάρ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από την δουλειά του για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάστινγκ πορνό: Οι ερωτήσεις που έκαναν στους ενδιαφερόμενους (vid)

Αρκετοί, βέβαια ήταν και εκείνοι, που είδαν τη συγκεκριμένη προοπτική σαν λύση στα οικονομικά προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Η κάμερα βρέθηκε σε μία από τις οντισιόν που έγιναν, καταγράφοντας ολόκληρη τη διαδικασία.

Κάποιοι από τους υποψήφιους πορνοστάρ μίλησαν για το κάστινγκ, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή ενός 19χρονου, ο οποίος παραιτήθηκε από την δουλειά του, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάστινγκ ερωτικών ταινιών: Βίντεο μέσα από τις οντισιόν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.