ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Σε κώμα μετά απο εμβόλιο της AstraZeneca

Δέκα μέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, ασθενής με σκλήρυνση έπεσε σε κώμα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η αδερφή του στο Mega.
Καταγγελία: Σε κώμα μετά απο εμβόλιο της AstraZeneca

Δέκα μέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, ασθενής με σκλήρυνση έπεσε σε κώμα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η αδερφή του στο Mega.

Εμβόλιο AstraZeneca: «Βγήκαμε και είπαμε την περιπέτειά μας για να προστατευτούν και άλλοι άνθρωποι. Όλοι η οικογένεια είναι υπέρ των εμβολίων» σημείωσε η αδερφή του 42χρονου σε δηλώσεις της στο Mega.

Ο αδερφός της, αυτή τη στιγμή είναι στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, σε κώμα. «Έχει φύγει ο άνθρωπος μας» είπε σπαρακτικά.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η ίδια, δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του, ο 42χρονος εμφάνισε σύνδρομο Γκιλαίν – Μπαρέ. «Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν από τη ασθένειά του».

Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαίωση ότι για την παρενέργεια οφείλεται το εμβόλιο.

«Είναι κρίμα, είναι κρίμα, για ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας τόσο χρόνια. Για να προστατευθούν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, εμβολιάστηκαν. Για κάποιους φιλάσθενους να μην ήταν όλα τα εμβόλια στην λίστα» σημείωσε η αδελφή του 42χρονου.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Λινού, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για κανένα εμβόλιο όταν υπάρχει σκλήρυνση κατά πλάκας. «Μπορεί να είναι πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο».

Τέλος, η επιδημιολόγος υπογράμμισε ότι τα εμβόλια γενικώς προστατεύουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Dior – Καλλιμάρμαρο: Σήμερα η πολυαναμενόμενη εκδήλωση – Live streaming

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα ανατρέπουν τα πάντα

Κλείδωσε: Αυτός ο προπονητής αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία: Σε κώμα μετά απο εμβόλιο της AstraZeneca», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.